Kokketøj

Hos Kentaur arbejder vi for at gøre jeres arbejdsdag lettere. Det gør vi ved at skabe funktionelt og innovativt kokketøj, hvor kvaliteten altid er i gennemtestet, ensartet og helt i top. Vi har et bredt udvalg af modeller og farver, og vi tilbyder alt fra klassiske kokkejakker og farverige forstykker til sixpence og behagelige kokkebukser.

254 produkter

Kokketøj med fokus på kvalitet, funktionalitet

I køkkenet er arbejdet sjældent stillesiddende. Der er ofte travlt, når dagen først går i gang. Hos Kentaur skaber vi kokketøj, der kan holde til køkkenets udfordringer. For at kunne give brugeren den bedste oplevelse med tøjet, benytter vi udelukkende de bedste materialer og metervarer. Stoffet i vores kokkejakke er eksempelvis af en metervarer, som føles blød og let, samtidig med at den har en høj åndbarhed.

Vores kokketøj kan holde til hverdagens slid og brug, og fedtpletter og gentagende vaske ved høje temperaturer er derfor ikke et problem. Det betyder, at form, farve og følelse bibeholdes selv efter mange dages arbejde og vaske.

Kokketøj skabt i samarbejde med brugerne

Når vi skaber og producerer vores arbejdstøj, sørger vi altid for, at funktionaliteten passer til dem, der skal bruge det. Det gør vi ved at være i dialog med brugerne og lytte til deres behov. Når vi skal skabe det perfekte kokketøj, samarbejder vi eksempelvis med det danske kokkelandshold. De tester vores kokketøj og er med i udviklingen af produkterne, så vi sammen kan sikrer, at tøjet har alle de nødvendige detaljer. Det er derfor, at ved vi, at forklædesnoren kan skære i nakken på en lang og varm arbejdsdag, og at det er vigtigt med en strop i kokketøjet til at holde snoren på plads. Vi ved, at en lomme til viskestykket er nødvendig, og at det kan være godt med et forklæde med en smæk, der kan bukkes om, så det også kan bruges som tjenertøj.

Vi udvikler vores kokketøj og tjenertøj i samarbejde med jer, og derfor dækker det alle behov fra branchen, samtidig med at det sidder præcis, som det skal - selv efter mange arbejdsdage og vasketure.