Kentaur bliver en del af Cibutex fællesskabet

Menu

Kentaur bliver en del af Cibutex fællesskabet

Estimeret læsetid: 1 min. 

Hos Kentaur er vi stolte over at kunne fortælle, at vi har meldt os ind i Cibutex fællesskabet, hvor vi sammen vil finde vejen til at lukke tekstil-til-tekstil loopet.  

Kentaur tager udfordringen op med at sikre, at ansvarlighed og bæredygtighed er en integreret del af vores forretningspraksis. Derfor er vi også fuldt ud engagerede i at forbedre vores rejse og aktiviteter inden for bæredygtighed. Vores ambition er at påtage os ansvaret og spille en aktiv rolle i den cirkulære overgang for tekstilindustrien.

Det er vigtigt, at slidte tekstiler, som ikke længere kan bruges, bliver genanvendt. Som genanvendelsesteknologierne udvikles, skal vi genanvende de slidte tekstiler, og omdanne dem til nye tekstilfibre, der bliver til nye materialer, som vi kan bruge i vores produktudvikling.

Dermed kan vi reducere brugen af konventionelle materialer.

 

”At indgå i et partnerskab med Cibutex vil være et vigtigt skridt i vores fælles ambition om at tage ansvar og tage tekstil-til-tekstil-genanvendelsen til det næste niveau”, siger Christan Beirholm, Partner og CCO hos Kentaur A/S.

 

Vi ser frem til, hvad vi i samarbejde med Cibutex vil opnå i fremtiden.