Nyhed - Poloshirts i klassiske farver

Menu

Nyhed - Poloshirts i klassiske farver

Vores nyeste poloer er til dig, der er på udkig efter EU-blomst certificerede produkter. Denne slidstærke polo kommer med en klassisk krave og ærmerib, samt ekstra forstærkning af skuldersøm og nakke.

Det klassiske design gør det nemt at bruge poloen i flere forskellige brancher. Poloen er designet til at sidde godt på flere forskellige former og størrelser. Det handler derfor kun om at finde den helt rigtige størrelse.

For at gøre udseendet mere minimalistisk, har poloen tone i tone knaplukning. Den er fremstillet af en kombination af ansvarligt fremstillet bomuld og recycled polyester, og har gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer – både før og efter indfarvning – hvilket giver ekstra stabilitet og forlænger levetiden.

Pro Wear Polo - Kvinder

Pro Wear Polo - Kvinder

Vores Pro Wear polo til kvinder, giver en flot, fitted figur til mange forskellige kropstyper. Poloen er fremstillet af ansvarligt fremstillet bomuld og genanvendt polyester og fås i 5 forskellige, klassiske farver. Se dem her. 

Pro Wear Unisex Polo

Pro Wear Unisex Polo

Vores Pro Wear Unisex polo tilbyder en flot, tætsiddende silhuet til forskellige kropstyper. Poloen er lavet af ansvarligt produceret bomuld og genanvendt polyester og fås i 5 forskellige klassiske farver. Se dem her.