Gosch projektet - i samarbejde med DBL Wulff, Kiel

Menu

Gosch projektet - i samarbejde med DBL Wulff, Kiel

Se videoen her.

Det rigtige arbejdstøj er meget mere end bare et beskyttende lag mod snavs. Det er et udtryk for identitet, professionalisme og en stærk team-ånd. Det forstod Jürgen Gosch, stifteren af de tyske Gosch restauranter, kun alt for godt, da han gik på jagt efter det perfekte arbejdstøj. Her så han Kentaur og Wulff Tekstilservice som de ideelle partnere til denne vigtige opgave.

Med sin vision i hånden, tog GOSCH kontakten til Wulff Tekstilservice, hvorefter også vi blev præsenteret for deres visioner. Med deres tanker og ideer i baghovedet, gik vores designer Masaaki straks i gang med at skitsere forskellige ideer og finde de rigtige materialer.

Genkendelsesværdien var vigtig, da GOSCH ønskede at forbinde de mange restauranter i Tyskland med det samme arbejdstøj. Det var derfor også vigtigt at tøjet ikke kun var funktionelt, men også formidler følelsen af GOSCH.

Rød var en nøglefarve, der bedst repræsenterede identiteten pga. GOSCHs velkendte røde logo. Den røde knap blev derfor valgt som det perfekte supplement.

Projektet sluttede dog ikke ved designbeslutningerne. Det perfekte arbejdstøj kræver også den rigtige pleje. Og det var her, Wulff Tekstilservice, en anerkendt tekstilservicevirksomhed, kom ind i billedet, og arbejdede tæt sammen med vores team hos Kentaur for at finde den perfekte løsning til GOSCH.

Vores fælles indsats førte til skabelsen af en kollektion af arbejdstøj, der ikke kun er funktionelt, men også stilfuldt. Tilmed skaber den en følelse af sammenhørighed.

Det standardiserede design har også visuelt forenet GOSCH-medarbejderne til ét team på ingen tid.

Tak til Wulff Tekstilservice og GOSCH for deres tillid og fremragende samarbejde.